Jurassic Park Békéscsabán

 

A mozgó Dino Expo október elején három napra a békéscsabai nagy Tesco parkolójába költözött. Cirkusz, múzeum és expo hangulata keveredett egymással a szabadtéri kiállításon. A hangok és díszletek, no meg persze a hatalmas műanyag dinók a filmbeli parkot idézték.

   Körbesétálva több lény is mozgásba és morgásba kezdett, amint elhaladt valaki előtte. A ragadozóktól a növényevőkig mindenféle típusú őshüllő közelébe kerülhettek a fizető látogatók. Középen a leghosszabb dinoszaurusz ékeskedett, mégis a T-Rex volt az egyik legnépszerűbb, hiszen plusz pénzért fel is ülhettek rá a gyerekek.

   Meglepő módon két korai ember is helyet kapott plasztik formájában a tárlatban. Aki az óramutató járásával ellentétesen kezdte el bebarangolni a Jura kori parkot, akkor az a végén egy filmet is végig nézhetett a nagyra nőtt gyíkokról. Utána – megfosztva magát pár ezer értékes forinttól – vásárolhatott szintén műanyag-gumi keveréséből született, illetve kikelt dinókat.

 

Mesi, Fotó: Mesi

Szerző: MCIS  2011.10.15. 13:56 1 komment

Címkék: dinoszaurusz tudósítás békéscsaba jurassic park dino expo

A bejegyzés trackback címe:

https://mcis.blog.hu/api/trackback/id/tr43304946

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

metal89 2011.10.19. 11:43:30

Jó lett a poszt :) Sztem mehetne majd a sulilapba is :D
süti beállítások módosítása