Cinti

Jó hír a mozirajongóknak! 2012-ben sem lesz hiány filmekből. Az új történetek mellett rengeteg siker film folytatásával fogunk találkozni  a mozivásznon. Íme egy kis ízelítő:

   Februárban Nicolas Cage újra motorra pattan, visszatér a Szellemlovas. A Bosszú ereje című második részt március 1-étől vetítik a haza mozik. A hónap végén pedig ismét titánok fogják uralni a vásznat. A titánok haragját 29-étől lehet megtekinteni itthon.

   Kedvenc horror paródiánk, a Horrorra akadva az 5. résszel jelentkezik, április körül. Aki pedig egy jó kis pitére vágyik, az augusztus körül megkapja az Amerikai Pite 4-et, amely az eredeti szereplőgárda kalandjait mutatja be.

   Folytatódnak a sötét ügynökök kalandja is. A Man in Black 3 júniusra várható a hazai mozikba, készüljetek az újabb űrlényvadászatra.

  Bár a jelenlegi időjárás is elég havas és hideg, úgy tűnik júniusban is számíthatunk rá, de szerencsére csak a vásznon. A Jégkorszak 4-ben ismét Motkány kapja a főszerepet és a története ott folytatódik, ahol az első videóban véget ért. Ugyanebben a hónapban Alex, Marty, Gloria és Melman továbbra is próbál hazajutni New York-ba a Madagszakár 3-ban.

   Szuperhőseinket sem kell nélkülöznünk az idei évben. A Batman 3 - A felemelkedés június környékén tér a mozikba Pókemberrel együtt. Bár Peter Parker története az új franchise miatt, kicsit más lesz, mint az előzőek.

   Igazi sztárdömping várható az új Feláldozhatók részben. Az eddigi akcióhősök mellett visszatérnek régi kedvenceink: Jean-Claude Van Damme, Arnold Schwarzenegger és bizony Chuck Norris is színrelép. Akcióban nem lesz hiány, az már biztos, de sajnos erre agusztusig még várnunk kell.

   A Bourne film is folytatódni látszik, ezúttal azonban Matt Damon nélkül. A negyedik rész már új főszereplővel, Jeremy Rennerrel folytatódik a nyár végén.

   Mila Jovovich is újra jelentkezik, a Kaptár 5 - Resident Evil Begins szeptemberre várható. Az Alkonyat rajongóknak itt a jó hír: november környékén jelenik meg a Breaking down második része.

   Decemberben jelenik meg Peter Jackson újabb alkotása: A Hobbit- A váratlan utazás, mely a Gyűrűk urához kapcsolódik ugyan, és lesznek ismerős szereplők is, de csak részben függ össze a trilogiával.

   Idén azonban régi sztorikkal is találkozhatunk a vásznon, még hozzá új bőrbe bújtatva, 3D-s formában. Így újra moziból élvezhetjük a Star wars - A klónok háborúját, A szépség és a szörnyeteget, illetve a Titanicot.

   Mindenkinek élményekben gazdag, jó mozizást kívánunk!


Szerző: MCIS  2012.03.14. 19:52 Szólj hozzá!

Címkék: filmek 2012

A bejegyzés trackback címe:

https://mcis.blog.hu/api/trackback/id/tr754317110

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása