Jóslatok vagy tények

 

2012. december 21. Mindenki tudja minek a napja ez. A maja jóslat szerint ekkor jő el az apokalipszis, vagyis a világvége.

   Ahogy közeledik a prófécia, egyre többen foglalkoznak a témával. Kíváncsi lettem, hogyan is jutottak erre a következtetésre több ezer éve. Segítségül vettem korunk elhanyagolhatatlan vívmányát, az internetet. Több, mint 20 000 találatot dobott ki. Vannak oldalak, ahol részletesen leírják, mi fog következni, és hogyan alakul utána az emberiség sorsa. Vannak, ahol kutatók és tudósok cáfolják, és tényekkel támasszák alá ennek ellenkezőjét.

   Merüljünk bele kicsit az eddig befuccsolt világvége jóslatokba. Az egyik internetes oldalon 49 dátumot tartanak számon. Legutóbb 2005. május 5-én volt egy ilyesfajta felvetés, amikor is a három ötös szám mellett az összes bolygó egy vonalba sorakozott. Május 6-án mégis mindenki láthatta a napfelkeltét. Ott volt a hírhedt keddi nap is, 2006. június 6., azaz a Sátán száma: 666; aki erre a napra fogadott, az sokat veszthetett. Ugorjunk át kicsit az 1970-es évekbe, ahol egy amerikai jósnő megjósolta, hogy a ’80-as évek közepén egy üstökös fog a Földbe csapódni, és ez lesz a 20. század legnagyobb katasztrófája. Emellett biztosra tudta, hogy Amerikának női elnöke lesz, szintén még a ’80-as években. Sem női elnök, sem világvége… Térjünk vissza 2000-be, pontosabban a 2000. év kezdetére. Az ezredforduló is félelmet váltott ki az emberekből. Emlékeim szerint nagymamám is tartott attól, hogy eljő a vég.

   A csütörtököt mondott jóslatok ellenére, mi mégis itt vagyunk 2011-ben. Ezek után mennyire higgyünk a 2012-es világvégében? Miért pont ennek a próféciának? A kutatók szerint 2012. december 23-án lép be naprendszerünkbe a Nibiru bolygó (ismertebb nevei: PlanetX és XKBO). Állítólag olyan közel halad majd el bolygónkhoz, hogy megállíthatja annak forgását, illetve felcserélheti a pólusokat, melynek következményei viharok, szökőárak, földrengések, vulkán kitörések. A maják óta sokat fejlődött az emberiség. Embert küldtünk az űrbe, jártunk a Holdon. A modernkori technológiák segítségével elkerülhető a katasztrófa. Vagy pont ezzel a nagy fejlődéssel tesszük tönkre világunkat?

Szandi

Szerző: MCIS  2012.01.17. 15:38 Szólj hozzá!

Címkék: internet katasztrófa számok jóslat dátumok maja világvége 2012 ezredforduló tény nibiru cáfolat jósnő üstökös

A bejegyzés trackback címe:

https://mcis.blog.hu/api/trackback/id/tr653570995

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása